Gault & Millau [go e mijo] to jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych na świecie przewodników kulinarnych. Został założony w 1965 roku we Francji przez dwóch znanych krytyków kulinarnych Henri’ego Gault’a i Christian’a Millau. Systemem punktów i czap kucharskich ocenia i honoruje restauracje oraz szefów kuchni. Opisuje także i ocenia nietuzinkowe hotele oraz najlepsze produkty spożywcze charakterystyczne dla danego regionu. Przewodnik jest obecny w dziewięciu krajach świata. Do tego elitarnego grona w 2014 dołącza także Polska.
WięcejMiło nam poinformować, że nasz Klastrowicz, Warszawa SPA & Resort został nominowany w kategorii SPA w plebiscycie TOPHOTEL 2015
WięcejHotel Gołębiewski w Białymstoku zaprasza na marcowe wczasy rodzinne.
WięcejFerie zimowe to czas wypoczynku i relaksu, który warto spędzić rodzinnie. Mazury są idealnym miejscem, by aktywnie i w pięknej scenerii wspólnie korzystać z zimowej aury...
WięcejKlaster Marek Turystycznych Polski Wschodniej zaprasza na Międzynarodowe Forum Biznesu z udziałem przedstawicieli firm, studentów i pracowników uczelni z Polski, Litwy i Łotwy
Więcej