29 listopada 2014 roku o godz. 20:00
|
Polecamy:- wykwintne menu przygotowane na bazie tradycyjnej kuchni polskiej - moc atrakcji muzycznych i tanecznych w wykonaniu zespołów - tradycyjne zabawy i wróżby Andrzejkowe - konkursy z upominkami od hotelu
|
Proponowane Menu:
I danie gorące Karkówka pieczona z cukinią i bakłażanem podana z piure szpinakowym
II danie gorące Eskalopki drobiowe w śmietanie podane z dzikim ryżem i rukolą z oliwą z oliwek
Przekąski i sałatki Rolada z kurczaka z omletem ziołowym podana z jajkami faszerowanymi Marynowany karczek szpikowany wędzoną śliwką Pasztet wieprzowy podany z różyczkami salami Ozorki w galarecie z warzywami Schab pieczony, faszerowany sosem tatarskim Ryba w jarzynach Carpaccio z łososia wędzonego z kiełkami i dresingiem cytrynowym Kolorowa sałatka z fetą Sałatka pieczarkowa z grilowanym kurczakiem Sałatka nicejska
Dodatki: Napoje zimne (soki owocowe Cappy, Fanta, Sprite, Coca-Cola, Nestea, woda mineralna) Kawa wraz z dodatkami bufetowymi, czyli śmietanka i mleko do kawy oraz herbaty owocowe i herbata czarna z cytryną, cukier Owoce sezonowe Ciasta Pieczywo mieszane
|
Cena 280,00zł/para
Podczas imprezy oferujemy 20% rabat na alkohole
Przy rezerwacjach grupowych min. 12 osobowych 10% rabat
Wszystkim uczestnikom Balu Andrzejkowego przygotowaliśmy specjalną ofertę noclegową: pokój 2-osobowy ze śniadaniem i parkingiem w cenie 200,00 zł
Informacje i rezerwacje:
tel. 87 565 46 46 lub 504 467 467;