Atmosfera domowych, rodzinnych świąt doskonale integruje pracowników, dlatego Hotel Szyszko***, członek Klastra Marek Turystycznych Polski Wschodniej, przygotował specjalną ofertę dla firm: przygotowania, podania i świątecznego udekorowania stołu wigilijnego podczas spotkania opłatkowego. Jeżeli warunki lokalowe w Państwa firmie uniemożliwiają zorganizowanie takiego spotkania, hotel oferuje także własne sale bankietowe.
DANIA NA GORĄCO
Zupa z leśnych grzybów z drobnym makaronem |
200ml/os |
Łazanki z kapustą i grzybami zapiekane z serem i brokułami |
100g/os |
Filet rybny w złotej panierce z migdałów |
100g/os |
PRZEKĄSKI NA ZIMNO
Dwukolorowa terrina rybna podana na sałacie cytryną |
80g/os |
Śledzie w porach z jabłkiem |
100g/os |
Ryba w pomidorach |
100g/os |
Sałatka z ziemniaków, kukurydzy, papryki, czerwonej cebuli i tuńczyka |
100g/os |
Kruche babeczki nadziewane farszem z krabów i śledzia |
1szt/os |
Kutia z bakaliami |
120g/os |
Kompot z suszu owocowego |
200ml/os |
Pieczywo |
80g/os |
DANIA NA GORĄCO
Postna kwaśnica z grochem i grzybami |
200ml/os |
Pierogi z soczewicą i pieczarkami okraszone przesmażoną cebulą |
4szt/os |
Filet rybny z duszonymi grzybami |
100g/os |
Krokiety z kapustą |
1szt/os |
Ziemniaki purre |
100g/os |
PRZEKĄSKI NA ZIMNO
Ryba w pomidorach |
100g/os |
Śledź w oleju z cebulą i ogórkiem konserwowym |
100g/os |
Galaretki rybne z warzywami |
80g/os |
Sałatka z pieczarkowo – jajeczna |
100g/os |
Łazanki z makiem brzoskwinią |
100g/os |
Kompot z suszu owocowego |
200ml/os |
Pieczywo |
80g/os |
DANIA NA GORĄCO
Zupa krem z borowików z kluseczkami |
200ml/os |
Pierogi z kapustą i grzybami okraszone przesmażoną cebulką |
4szt/os |
Filet rybny w złotek panierce z migdałami |
100g/os |
Krokiety z kaszy gryczanej z podgrzybkami |
1szt/os |
Ziemniaki puree |
100g/os |
PRZEKĄSKI NA ZIMNO
Filet rybny w sosie słodko kwaśnym |
100g/os |
Roladki z łososiem w kremie chrzanowym |
80g/os |
Śledzik marynowany z jabłkiem i porem |
80g/os |
Sałatka śledziowa z ogórkiem kwaszonym, pieczarkami i cebulą |
100g/os |
Szczupak faszerowany w galarecie |
100g/os |
Ciasto (sernik, szarlotka, makowiec) |
120g/os |
Kompot z suszu owocowego |
200ml/os |
Owoce |
100g/os |
Pieczywo |
Jeżeli w Wigilię Świąt Bożego Narodzenia oraz w czasie samych Świąt chcą Państwo mieć czas dla swoich najbliższych, restauracja hotelowa przygotuje najbardziej pracochłonne potrawy i ciasta, dostarczając je do Państwa domów. Na Państwa życzenie można ustalić indywidualnie menu.
Dowóz poczęstunku do firmy lub do domu odbywa się przy zamówieniach
na kwotę min. 300,00 zł.
Na terenie miasta transport GRATIS.
W przypadku, gdy podane informacje okażą się niewystarczające prosimy o kontakt pod numerem telefonu 605 665 525
lub mailowy: